Pakkolo 2010.01.22. 09:31

Kipakolunk

Sokéves közigazgatási tapasztalattal a hátunk mögött is úgy érezzük, hogy kicsit kívülállók vagyunk ebben a világban. Nemrég aztán arra is rájöttünk, hogy hamarosan tényleg kívülállók lehetünk: közelegnek a választások. Arra vagyunk kíváncsiak, ki hogyan éli meg azt a várhatóan nem izgalommentes időszakot belülről – a közigazgatás bugyraiban.

Nem tartjuk meg magunknak a kizárólagos jogot, hogy beszámoljunk a következő három hónap eseményeiről, hiszen nem lehetünk ott mindenhol: ezért kérünk mindenkit, aki insider, ossza meg velünk történeteit. Előre szólunk, nem politizálni akarunk, és nem nevekre vagyunk kíváncsiak, majd jól körbeírjuk a helyszínt és a szereplőket, hogy véletlenül se lehessen beazonosítani őket. Ahogy a szerzőket se. Elvégre ki tudja, talán túléljük. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pakolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr471692138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtual landscape (törölt) 2010.03.10. 21:39:30

Várjuk a takarítást, nagyon ideje lesz már tiszta, friss levegőt beereszteni a liberalizmus áporodott, egészségtelenül büdös mocska helyett.
süti beállítások módosítása