A saját sorsunkról még mindig mit sem tudni (ma is bőszen vonogattam a vállam a "mi lesz veled május után?" kérdésre), viszont vannak közintézmények, ahol már nagyon is nyilvánvaló a helyzet.

A nyomorult MTV-nél például. Ott már elkezdődött a személycsere. Még nem látványos, még nem sokkoló, de azért sokatmondó. Ahogy a megkérdezettek véleménye is:

A választásokig folytatódnak a személycserék, a kormányváltáskor pedig tarolás lesz - így látja Vásárhelyi Mária médiaszociológus a Magyar Televíziónál uralkodó helyzetet. A lapunk által megkérdezett szakértők hozzá hasonlóan úgy látják, folytatódik a jobboldali hatalomátvétel, egyre több vezető posztot az ellenzéki pártokhoz köthető televíziósok vesznek át.

Így lesz az köztévéből (újra) párttévé, bár nem értem, miért van erre ilyen égető szükség, hiszen a jobboldalnak olyan már több is, nézettebb is van. De nyilván, ha már lúd, legyen Kövér - jaj.

Nem lesz ez szebb nálunk sem. A minisztériumokból fidesztériumok lesznek.

A (lelki)erő legyen velünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pakolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr911781142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása