Tegnap "Melyik párt katonáit, ki és hová betonozza be?!" címmel kicsit zavaros nyílt levél jelent meg az OKM honlapján, amelyben a tárca „betonba zárt főosztályvezetői” reagálnak a legutóbbi kommentben is említett Magyar Nemzetes cikkre.

A ktv szférában igen szokatlan válaszlevéllel kapcsolatban az egyik élmény, hogy tapasztalt köztisztviselők képesek ilyen pikírt módon megfogalmazni közös gondolataikat, és ilyen ironikus levélben visszavágni a lapban megjelentekre. Sehol egy „kerül kifizetésre” vagy egyéb ktv-s szófordulat…!
 
A másrészt pedig nem is gondoltam volna, milyen kis harcias kakasok ezek a főosztályvezetők.
 
A fájdalomküszöbre vonatkozó részt különösen nagy érdeklődéssel olvastam, de hát én nyilván a szúnyogcsípés kategóriájába kerülök majd, úgyhogy előre jelzem, engem ócó lesz kirúgni.
Bár jó munkaerőnek tartom magam, de a menni vagy maradni kérdés eldöntése úgysem a képességekről szól majd. Erre a sajnálatos aspektusra a főov-k is felhívják a figyelmet:
„Az alapkérdés persze az, hogy miért is kell idő előtt visszavonni egy szakmailag jól felkészült, kellő közigazgatási és vezetői tapasztalattal rendelkező, megkérdőjelezhetetlen lojalitású vezető megbízatását csupán azért, mert olyan időszakban kezdte meg beosztási ciklusát, amikor még nem volt lényeges az időszámítás.”
 
Hát igen. Ez lenne az alapkérdés. De hát ez csak költői kérdés.
Nincsenek illúzióim. Nyilván megtalálják majd a módját, hogy eltávolítsanak, ha akarnak. De megvárom, hogy is lesz ez. Nem menekülök, mint a patkányok. Vezető ugyan nem, de tapasztalt szakember vagyok, jól végzem a munkám, nincs miért szégyenkeznem. Ha már életemben először várhatóan kirúgnak valahonnan, emelt fővel állok dolog elébe. Nem én leszek az, akinek le kell sütnie a tekintetét, az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://pakolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr351712012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása